Lipsă de inspiraţie pentru CFR Cluj! Înaintea meciului de campionat de la Chiajna, Alexandru Ioniţă a fost trimis în faţa jurnaliştilor. Atacantul care a strâns doar 524 de minute a vorbit despre nemulţumirile sale. Joacă prea puţin, iar Edi Iordănescu nu trebuia îndepărtat de la echipă. 

Ioniţă este nemulţumit de faptul că evoluează prea puţin pentru CFR şi consideră că merita mai multe şanse din partea antrenorului portughez.

Conferința de presă premergătoare meciului cu Concordia Chiajna ⚽

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 23 Noiembrie 2018

„Cred că domnul Edi Iordănescu trebuia să rămână atunci când a fost la CFR pentru că sunt sigur că făcea o treabă foarte bună, la fel cum a făcut şi la celelalte echipe la care a fost. Nu îmi convine că sunt rezervă, că prind puţine minute la CFR, am avut o parte de vină, o recunosc, dar sunt sigur că meritam mai mult. Nu am venit la CFR doar ca să stau în tribună. Poate că dacă eram băgat meci de meci, chiar dacă nu am avut foarte multe reuşite, poate eram la alt nivel acum. Poate că am nevoie de mai multe meciuri chiar dacă nu sunt într-o formă foarte bună”

Un gol şi o pasă decisivă a reuşit Ioniţă în cele unsprezece meciuri în care a evoluat pentru CFR Cluj în actualul sezon din Liga 1.