VIDEO | Interviu inedit cu Simona Halep la Cincinnati! “Îmi place viteza, dar prefer siguranța”

Simona Halep (locul 4 WTA) joacă la noapte în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, SUA, împotriva favoritei locale Madison Keys (18 WTA). Românca a fost protagonista unui interviu inedit, în timp ce se plimba cu o mașină de golf în jurul complexului de la Cincinnati.

Meciul Simona Halep – Madison Keys este programat după ora 02:00, ora României.

Constănțeanca a câștigat cinci dintre cele șase confruntări directe cu sportiva din SUA. În plus, Halep (27 de ani) a jucat finala la Cincinnati în ultimii doi ani.

Simona Halep a fost întrebată despre pasiunea ei pentru mașini, despre oboseala acumulată după meciuri, despre cum a mâncat coaste de porc alături de echipa ei, dar și despre momentele de bucurie după triumful de la Wimbledon.

Nu sunt rapidă la volan. Îmi place viteza, dar prefer siguranța.

După meci, uneori uit întrebarea pe care mi-a adresat-o un jurnalist. Încerc să mi-o amintesc, să mă concentrez, dar uneori nu mai am energie.

Nu am mâncat o porție întreagă de coaste de porc… cred că puțin peste jumătate, pentru că aveam meci și eram îngrijorată să nu simt grea. Dar după meci îmi va fi foame, așa că voi mânca o porție întreagă.

A fost un moment special după ce am câștigat Wimbledon-ul. Aproximativ 30.000 de oameni au venit să împărtășească acest moment cu mine. A fost un moment emoționant, dar mereu mă simt bine să-mi întâlnesc fanii“, a spus Simona Halep.