Revenită în cărţile promovării, Petrolul caută un al treilea succes consecutiv miercuri, atunci când FC Argeş va fi adversara ‘lupilor’ pe Ilie Oană. Gheorghe Mulţescu a acuzat problemele de lot şi a convins conducerea să îi aducă încă doi jucători.

Mulţescu a anunţat înaintea meciului cu FC Argeş că aşteaptă un francez şi un brazilian la antrenamente. În măsura în care vor convinge, cei doi vor semna contracte prenegociate cu Petrolul.

VEZI AICI CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI MULŢESCU

Mulţescu s-a arătat prudent înaintea confruntării cu FC Argeş. Absenţele lui Ghinga şi Puşcaş sunt cele mai mari probleme ale antrenorului petrolist. Ambii sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

“Întâlnim un adversar puternic, poate chiar foarte puternic, o echipă formată din fotbaliști tehnici, cu gabarit! Faptul că la Pitești este liniște la echipă contează mult pentru jocul lor în ansamblu! Lipsa unui obiectiv imediat face ca evoluția lor în teren să fie dezinhibată! Veți vedea un joc pe care-l consider periculos, pe un teren care se anunță greu, fiind alunecos!” – a anticipat Mulţescu partida de miercuri seară.

Petrolul – FC Argeş se va juca miercuri, de la ora 19:00.

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Duminică, 7 aprilie 2019