VIDEO | Întăriri pentru Campioana României! Cine este super-jucătoarea care a semnat cu CSM București

Întăriri pentru CSM București! Transferată din Ungaria de la Kisvárdai KC, muntenegreanca Andrea Klikovac (27 ani) este noua super-achiziție a campioanei României pentru sezonul viitor.

Prezentă de 5 ori consecutiv în final four-ul Ligii Campionilor cu Vardar Skopje (2013-2018), interul dreapta speră ca prin transferul la CSM București să spargă ghinionul și să își treacă în sfârșit în palmares marele trofeu.

Foarte jovială și pusă pe glume, campioana europeană din 2012 a efectuat vizita medicală și a semnat contractul la sediul clubului. Klikovac a fost efectiv fascinată de trofeul Champions League cucerit de “tigroaice” în sezonul 2015-2016. S-a pozat cu el și l-a îmbrățișat cu mare drag. “Sunt foarte fericită că sunt aici atât de aproape de acest trofeu. L-am văzut de cinci ori în final-four, dar am avut ghinion și nu l-am câștigat încă. De aceea am venit la CSM București!”, a spus frumoasa jucătoare din Muntenegru.

La 1.80 metri, Andrea nu este o jucătoare masivă pentru postul de inter, dar are o detentă impresionantă. “Inima contează cel mai mult!”, spune zâmbind tunarul naționalei Muntenegrului.

Sportiva crede că se va adapta rapid în capitala României. Iubește limba spaniolă, telenovelele și spiritul latin. Are deja multe amice la CSM București, dar și la rivalele din Liga Florilor. Bobana Klikovac, pivotul Craiovei din sezonul viitor, este rudă îndepărtată cu ea și sunt bune prietene.