Rușine istorică înregistrată de Dinamo, joi seara, în Cupa României! Trupa antrenată de Mircea Rednic a fost eliminată din optimile de finală ale competiției de AFK Csikszereda, formație din eșalonul trei valoric al țării, după un meci decis la loviturile de departajare.

Evoluția scorului a fost halucinantă. După 90 de minute, scorul înregistrat pe tabelă era 2-2. Apoi, în prelungiri, fiecare formație a punctat, pentru ca la loviturile de departajare formația din Miercurea Ciuc să se impună cu scorul de 6-5 și un general de 9-8.

Atacați la drumul mare!

După un sezon dezastruos în Liga 1, eliminarea rușinoasă din Cupă le-a umplut paharul fanilor dinamoviști. În miez de noapte, pe drumul dinspre Miercurea Ciuc spre București, ultrașii dinamoviști au luat cu asalt autocarul echipei.

Citește și VIDEO | REDNIC pune TUNURILE pe jucătorii lui DINAMO: „Și-au BĂTUT JOC de TOATĂ LUMEA! Am ajuns la FUNDUL SACULUI!”

JOS TRICOURILE!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 1 Noiembrie 2018

Fanii furioși au blocat traficul și s-au pus ”scut” în fața autocarului, cerându-le jucătorilor să dea jos tricourile cu însemnele clubului. Pentru a încerca să calmeze spiritele, antrenorul Mircea Rednic și secundul său, Iulian Mihăescu au cerut șoferului autocarului să oprească la cea mai apropiată benzinărie pentru a putea discuta cu suporterii. După ce au dialogat minute bune, staff-ul tehnic și jucătorii și-au putut continua drumul spre Capitală.

foto: gsp.ro

Există precedent! Deja-vu pentru ”câini”

45 de ani au trecut de când Dinamo suferise o rușine asemănătoare! Se întâmpla în sezonul 1972/1973 al Cupei României. Atunci ”câinii” erau eliminați, de asemenea, de o formație de liga a treia, Constructorul Galați. Echipa de la Dunăre se impunea cu scorul de 1-0 în fața bucureștenilor și ajungea în finala competiției ”surprizelor”. În ultimul act, gălățenii pierdeau în fața Chimiei Râmnicu Vâlcea după rejucare (1-1, 0-3).