RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | IN-CRE-DI-BIL! Totul a IEȘIT la IVEALĂ! Sampaoli, selecționer doar în acte! Messi e ”NAȘUL”!

Jorge Sampaoli, 58 de ani, selecționerul Argentinei nu este văzut cu ochi buni de majoritatea specialiștilor din fenomen. Atât argentinenii cât și restul oamenilor de fotbal din Europa îl văd pe Sampaoli un tehnician foarte slab pregătit. Imaginile de mai jos, dovedesc asta!

După un început dezastruos în primele meciuri de la Mondial, Argentina a trăit periculos și marți seara, pentru a putea ajunge în optimile de finală ale competiției. Au învins Nigeria, scor 2-1, cu un gol marcat în minutul 86 de Marcos Rojo. La finalul partidei, excentricul selecționer i-a luat apărarea starului Leo Messi pentru evoluțiile sale șterse de-a lungul timpului la naționala sud-americană:

„Messi mă cunoaşte şi ştie că avem un vis comun, acela de a veni în Rusia şi a face ceva important. Preocuparea unui antrenor care îl pregăteşte pe Messi este să-l înconjoare de jucători care îi oferă baloane.

De aceea meciul cu Croaţia a fost problema noastră, nu a lui. Messi demonstrează de fiecare dată că este fantastic, dar are nevoie de sprijinul coechipierilor săi. Pentru el, lucrul cel mai important este partea umană. Mulţi cred că lui nu-i place să joace pentru Argentina, dar nu este adevărat. L-am văzut suferind şi fiind fericit pentru Argentina”, a declarat Sampaoli.

Sampaoli, selecționer doar în acte!

Totuși aceste declarații ale selecționerului par a fi doar niște afirmații lingușitoare la adresa starului argentinian. În ultimele 24 de ore, pe rețelele de socializare circulă un filmuleț în care se observă clar cine este ”nașul” la echipa națională. Cine dictează schimbările și cine schimbă antrenori!

În timpul meciului, mai exact în repriza a doua, camerele TV l-au surprins pe selecționerul Argentinei, întrebându-l pe Messi dacă poate să-l introducă în joc pe atacantul Kun Aguero: ”Leo, îl bag pe Kun?”, s-a putut citi pe buzele lui Sampaoli.

Este de notorietate că Messi este nașul copilului lui Kun Aguero, astfel că odată dat OK-ul, selecționerul din acte a executat ordinul: în minutul 80, finul Kun Aguero, marcator a unui gol în meciul cu Islanda, a intrat în locul lui Nicolás Tagliafico.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare