Sezonul în MLS s-a încheiat pentru Alexandru Mitriță, iar internaționalul român se antrenează alături de foștii lui colegi de la Craiova.

New York City, formația la care activează internaționalul român, a fost eliminată în sferturile de finală ale play-off-ului MLS.

Transferat de americani în luna februarie a acestui an, Mitriță a impresionat în primul său sezon. Fotbalistul român a bifat 30 de apariții în campionatul american, reușind să înscrie 13 goluri.

După încheierea sezonului din MLS, ”Piticul Atomic” va avea o pauză lungă, iar oltenii au posibilitatea de a îl împrumuta pe acesta. 

Victor Pițurcă a dezvăluit la conferința de presă a meciului cu Dinamo că internaționalul român se antrenează cu ”Leii” din Bănie. Mitriță a fost prezent la meciul din Cupă al oltenilor, cu Voluntari, și va fi alături de aceștia și la Severin.

”Piticul, că eu așa îi spun, a făcut antrenament cu noi. E normal să fie alături de foștii lui colegi. E un meci greu și trebuie să fie lângă noi.” a declarat Victor Pițurcă.

Vezi și VIDEO | Pițurcă are încredere deplină în elevii săi: ”Craiova este favorită la Severin!”