Fanii lui Arsenal vor avea toate motivele să fie furioşi! The Sun a publicat imagini exclusive de la o petrecere sălbatică a jucătorilor lui Unai Emery. Mai mulţi jucători au cheltuit 30 de mii de lire sterline pe alcool, au invitat 70 de femei la o petrecere şi s-au drogat inhalând oxid de azot.

Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Özil şi Pierre Aubameyang apar în imagini inhalând drogul numit ‘hippy crack’ din baloane speciale. Ozil şi Guendouzi au fost atât de afectaţi încât s-au trântit pe canapelele clubului din Londra unde a avut loc petrecerea.

Englezii au obţinut şi declaraţia unui martor la petrecerea nebună a jucătorilor lui Arsenal. „Unii dintre ei păreau să leşine. Ozil a părut plecat de tot la un moment dat. A tras tare din balon şi a părut că îşi pierde cunoştinţa. Cel tânăr cu părul creţ (n.r.: Guendouzi) a încercat şi el, iar efectul a fost şi mai rău”.

Imaginile obţinute de The Sun par a fi înregistrate de camerele de supraveghere ale localului (VIDEO AICI). Singura scuză a vedetelor de la Arsenal este că totul s-a întâmplat înainte de startul sezonului. Chiar şi aşa, Unai Emery şi fanii vor fi cu siguranţă furioşi atunci când vor vedea totul.