VIDEO | Imagini șocante cu Serena Williams! Cum și-a bătut joc de Amelie Mauresmo

Serena Williams a invocat drepturile femeilor în scandalul din finala US Open. Însă tocmai ea a fost protagonista unei filmări care o ironiza grosolan pe tenismena Amelie Mauresmo, în urmă cu 10 ani.

Serena a făcut circ în finala de la US Open. După ce l-a acuzat pe arbitrul Carlos Ramos că este mincinos și hoț, americanca s-a plâns că arbitrii au altă măsură în circuitul masculin. Serena Williams s-a erijat într-o apărătoare înfocată a drepturilor femeilor și a dat evenimentelor din finală o tentă feministă:

”Am văzut bărbați spunându-le arbitrilor multe lucruri, iar eu sunt aici pentru a mă lupta pentru drepturile femeilor, pentru egalitate, pentru tot felul de lucruri. Și să-mi ia un game după ce l-am făcut hoț mă face să simt că e ceva sexist. El nu i-a făcut asta unui jucător când l-a făcut hoț. Nu-mi vine să cred!

serena williams

Citește și VIDEO | Încă un hotel pentru RONALDO! STARUL portughez e PUS PE GLUME la JUVENTUS

Dar voi continua să lupt pentru femei, pentru noi, să avem drepturi egale. Să ne putem scoate tricoul fără să fim sancționate, e scandalos! Simt că faptul că eu trebuie să trec prin asta e un exemplu pentru următoarea persoană care vrea să-și exprime starea de moment. Femeile puternice se vor putea exprima mai bine datorită celor petrecute azi. Poate mie nu mi-a ieșit, dar următoarei persoane îi va ieși cu siguranță”, declara Serena Williams la conferința de presă de după meci.

Numai că, pe net, a apărut un videoclip cu Serena Williams în care aceasta o ironizează pe Amelie Mauresmo tocmai pentru felul în care arată și în care aceasta este interpretată de un bărbat.