VIDEO | Imagini incredibile! Ronaldinho a jucat fotbal în închisoare! Echipa lui a câștigat un trofeu inedit

Starul brazilian Ronaldinho se remarcă inclusiv din închisoare! Fotbalistul în vârstă de 39 de ani a participat la un turneu de fotbal organizat în închisoarea din Asuncion, capitala Paraguayului. Echipa lui Ronaldinho a câștigat competiția și a primit un premiu inedit: un porc de 16 kilograme.

Ronaldinho a marcat cinci goluri şi a dat şase pase decisive, echipa sa câştigând meciul cu scorul de 11-2.

În urma acestei victorii, brazilianul şi echipa lui au primit o cupă, dar şi un porc de 16 kilograme.

Ronaldinho și fratele lui Roberto de Assis sunt în arest preventiv în Paraguay, fiind acuzați de folosirea unor pașapoarte false pentru a intra în țară.

ronaldinho 1

Ronaldinho a mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi autobiografice și pentru a participa la o campanie caritabilă pentru copii.

Fostul câştigător al Balonului de Aur (în 2005) şi fratele lui se declară nevinovaţi, susținând că pașapoartele le-au primit de la un om de afaceri brazilian, care se află de asemenea în arest.

Ronaldinho a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari, pentru un proiect imobiliar dezvoltat într-o arie protejată. ‘Dințosul’ nu a plătit deocamdată amenda.