RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Imagini incredibile din Statele Unite! Un campion din NBA, implicat într-un megascandal în plină stradă

Earl Joseph Smith este personajul zilei peste ocean. Fostul baschetbalist al celor de la Cleveland Cavaliers a fost surprins într-o ipostază care a șocat întreaga țară. 

Acesta a fost filmat în momentul în care lovea cu picioarele un bărbat aflat la pământ în apropierea unei mașini, într-un cartier din Los Angeles. Sportivul de 34 de ani a fost de neoprit până la intervenția amicilor săi care au încercat să îl oprească și pe cel care filma întreaga scenă.

Se pare că motivul reacției necontrolate a celui poreclit J.R. a fost faptul că victima i-ar fi spart geamul de la mașină, lucru anunțat de vedeta din NBA chiar înaintea apariției clipului care a apărut pe Internet.

„Unul dintre acești nenorociți de băieți albi nu știa unde merge și mi-a spart nenorocitul de geam de la mașină. Aici e zonă rezidențială, nu erau magazine de distrus pe aici. L-am urmărit și i-am dat-o. Nu știa ce geam a stricat”, a declarat campionul din 2016 care a precizat că gestul nu are nicio legătură cu luptele de stradă din ultimele zile din Statele Unite.

CITEȘTE ȘI –>> “Urarea” unui președinte care a scris istorie în Liga 1: ”Îi blestem pe cei care au falimentat clubul”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare