RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Imagini incredibile cu Sorana Cârstea din Melbourne! Ce sacrificii face pentru a participa la Australian Open

Protocolul sanitar stabilit de organizatorii primului turneu de mare șlem al anului este unul extrem de dur și îi pune pe jucători în ipostaze deloc plăcute. 

Una dintre vocile care s-au auzit foarte strident în această perioadă este cea a Soranei Cârstea care nu s-a sfiit să le reproșeze australienikor felul cum gestionează această problemă. Românca este izolată într-o cameră de hotel din Melbourne, orașul care va găzdui competiția programată să înceapă pe 8 februarie. Dincolo de faptul că nu își poate desfășura ședințele de pregătire așa cum își dorește sportiva noastră nu a primit nici echipamentul adecvat unui concurs de asemenea anvergură. Sorana nu poate părăsi hotelul din cauza faptului că în avionul care a dus-o în emisfera sudică s-a aflat o persoană depistată ulterior pozitiv la coronavirus. Și nu este singura problemă de care s-a lovit după apariția acestei situații.

Sursă foto: Digi Sport

Geanta cu haine și vitamine a rămas la colegul meu, Teo Cercel, și nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos.

În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam”, a precizat Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea, la Radio Timișoara.

Numărul 72 mondial nu și-a pierdut însă simțul umorului chiar și în aceste condiții greu de suportat. Cârstea a postat un video pe rețelele de socializare unde se poate felul cum se „pregătește” pentru turneul de la antipozi.

Ziua a 5-a în izolare, sau poate a 6-a. Am pierdut noțiunea timpului. Îmi exersez loviturile chip-and-charge”, a fost comentariul care a insoțit clipul.

 CITEȘTE ȘI –>> NEWS ALERT | Coronavirus la FCSB! Ce jucător a ieșit pozitiv la ultimele teste

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare