VIDEO | Imagini impresionante! Medicii din Anglia, apel la unitate. ”You’ll never walk alone” a răsunat pe holurile spitalelor

Viața pare să se fi oprit în loc din clipa în care pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga omenire.

Acum spitalele au rămas singurele locuri de pe pământ în care timpul continuă să-și facă jocul, ba parcă accelerează, furând și ultima fărâmă de putere celor care luptă cu temutul virus.

Abandonați pe „câmpul de luptă”, neputincioși în fața bolii precum bolnavii, medicii încercă să-și mențină moralul sus… prin muzică. Medicii unui spital din Anglia au încercat să se încurajeze reciproc cântând imnul celor de la Liverpool: ”You’ll never walk alone”.

Klopp, managerul lui Liverpool, a fost impresionat de gestul medicilor și a recunoscut că i-au dat lacrimile când a văzut imaginile cu aceștia cântând ”You’ll never walk alone”.

„Este extraordinar. Am primit un video, cred că ieri, cu oamenii din spital, pe de o parte erau cei de la terapie intensivă, iar de cealaltă parte restul medicilor. Au cântat ”You’ll never walk alone”. Imediat cum am auzit, mi-au dat lacrimile. Este incredibil.

Asta spune totul. Acești oameni, nu numai că lucrează și-i ajută pe alții, dar au demonstrat că au și un spirit bun. Ei sunt obișnuiți să ajute alți oameni. Ei se pun în pericol ajutând oamenii bolnavi. Sunt obișnuiți să ajute alți oameni.

În viitor, peste 10, 20, 30 de ani, când ne vom uita în trecut, vom observa faptul că lumea a demonstrat o solidaritate extraordinară, iar acest lucru este extraordinar”, a spus Klopp.

Citește și ♦ Spitalul din Caracal încă așteaptă banii promiși de Becali: „N-am primit nicio donație de la el”