VIDEO | Ilie Năstase, în centrul unui scandal uriaș! A vandalizat un cort electoral

Ilie Năstase a fost filmat în timp ce a aruncat cu cafea pe un cort electoral cu chipul fostului președinte Traian Băsescu. Fostul lider mondial ATP riscă sancțiuni pentru vandalizarea unei zone amplasate legal în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Imaginile au fost postate pe Facebook de președintele filialei PMP București, Cristian Petrescu, care a criticat gestul lui Ilie Năstase.

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN.#IlieGolănie

Publicată de Cristian Petrescu pe Luni, 22 aprilie 2019

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decență, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.

PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN“, a scris Cristian Petrescu.

Ilie Năstase (72 de ani) este cel care deschide lista UNPR la alegerile parlamentare din 26 mai.

Ilie Năstase este general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării. În 1996, fostul tenismen a candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, dar a pierdut alegerile în fața lui Victor Ciorbea. A mai participat la alegerile parlamentare din 2012 din partea alianței electorale PSD-UNPR-PC, obținând un mandat de senator, care s-a încheiat în 2016.

Spynews.ro