Criticat în dese rânduri de Ilie Dumitrescu, mai ales după eliminarea rușinoasă din Cupa României, Mircea Rednic nu a ezitat să-l ironizeze pe fostul antrenor al Stelei.

Ilie Dumitrescu subliniase că Dinamo nu a părut pregătită pentru loviturile de departajare, la Miercurea Ciuc.

„Apropo, pentru Iliuţă (n.r. – Ilie Dumitrescu), înainte de meci s-au făcut antrenamente şi la antrenamente s-a tras de la 11 metri. Hanca a ratat, Ciubotariu a ratat, Delorge a ratat, cu o zi înainte. Olteanu nu a ratat, Gicu Grozav a dat foarte bine, Nistor a dat foarte bine. Dacă Gicu la antrenament dădea scăriţă, ştiam ce să-i spun. Dar la anternament nu a dat scăriţă.

Iar Kino, cred că şi acum mai e la Săftica şi bate penalty-uri. La un moment dat trebuie să-i spunem <du-te, că avem program>. De aia au fost ultimii care au batut şi îmi pare rău că inaintea lui Delorge nu l-am pus pe Muţiu să bată, că mi s-a spus că bate foarte bine. Dar am zis că şi-a făcut treaba foarte bine apărând penalty-urile pe care le-a apărat şi dacă ratează penalty-ul îi iau tot elanul. Dar poate era mai bine să-l fi pus pe el”, e regretul lui Rednic.

Urmărim împreună conferința susținută de Mircea Rednic înaintea meciului cu FC Voluntari EXCLUSIV | Grozav, replică pentru conducerea lui Dinamo: ”Vreau să se ştie acest lucru”. Mesaj pentru fanii dinamovişti –>> https://bit.ly/2zqiph3EXCLUSIV | Grozav: "S-au ratat penalty-uri în finale de UCL, de Campionat Mondial. Noi ne zbatem în mocirlă". Noi detalii despre atmosfera din vestiar –>> https://bit.ly/2qqVe23

Publicată de Telekom Sport Romania pe Duminică, 4 Noiembrie 2018