RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ibrahimovic şi Lukaku, război în derby! „Cheam-o şi pe mama ta!”

Tătăruşanu a fost din nou titular la Milan, însă diavolii au fost eliminaţi din Cupa Italiei după ce au pierdut derby-ul cu Inter! Ibrahimovic şi Lukaku, foşti colegi la Manchester United, şi-au aruncat cuvinte grele pe teren. Suedezul a fost eliminat după ce reuşise să deschidă scorul în prima repriză.

Titular la AC Milan în derby-ul cu Inter din sferturile Coppa Italia, Tătăruşanu a fost martorul unui adevărat război pe teren. Ibrahimovic şi Lukaku şi-au aruncat insulte dure unul altuia, iar belgianul din atacul lui Inter a fost oprit cu greu la pauză, atunci când a fugit după suedezul lui AC Milan. Ibrahimovic i-a amintit lui Lukaku de ritualurile voodoo ale mamei sale, în timp ce belgianul i-a înjurat întreaga familie.

Ibrahimovic şi Lukaku, înjurături şi insulte

  • „Du-te la ritualurile tale voodoo de rahat!” – i-a strigat Ibrahimovic lui Lukaku
  • „Să te f.. şi pe tine şi pe nevastă-ta! Hai să mergem înăuntru, târfă!” – a replicat belgianul
  • „OK, cheam-o pe mama ta atunci” – a fost răspunsul lui Ibrahimovic care l-a scos din minţi pe Lukaku

Ibrahimovic a fost înger şi demon pentru Milan. Suedezul a deschis scorul în prima repriză, dar a primit al doilea cartonaş galben în partea a doua a meciului. Tătăruşanu a fost de neînvins în poarta lui Milan, însă Lukaku şi-a luat revanşa în meci după ce a transformat o lovitură de la unsprezece metri. În 10 oameni, Milan a rezistat datorită paradelor reuşite de portarul român. Martinez şi Lukaku nu au reuşit să îl învingă pe Tătăruşanu.

A făcut-o însă danezul Eriksen, care a adus victoria lui Inter în al şaptelea minut de prelungiri. Mijlocaşul a transformat impecabil o lovitură liberă şi a dus echipa lui Conte în semifinalele Coppa Italia.

Gazzetta dello Sport i-a dat lui Tătăruşanu nota opt, cea mai mare dintre jucătorii aflaţi pe teren în derby-ul din Milano.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare