Concordia Chiajna a câștigat pe teren propriu cu Farul Constanța, scor 2-1, în etapa a 3-a din Liga a 2-a. Ilfovenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 26.

Chiajna a deschis scorul în minutul 9, prin Păun, care a șutat la vinclu.

Farul a egalat în minutul 22. Centrare Alexandru Stoica și Ionuț Ursu a trimis cu capul din fața porții.

În minutul 26, Dobrosavlevici a primit cartonașul roșu, pentru un fault în postură de ultim apărător.

Deși Farul a dominat jocul, Concordia a dat lovitura în minutul 75, când Ciucureanu a prins un șut de senzație.

“Este dureros să pierzi un astfel de meci”

Ianis Zicu (35 de ani) a înregistrat prima înfrângere din cariera de antrenor și a declarat că jucătorii trebuie să învețe din această experiență dezamăgitoare.

A fost o partidă grea, pentru că jucătorii nu au fost organizați pentru un astfel de teren. Au intervenit și problemele medicale și am fost forțat să fac toate cele trei schimbări din această cauză. Am luat gol repede, am reușit să revenim și am avut și om în plus. La pauză, le-am spus băieților în vestiar că, atunci când ești în superioritate numerică, ceva se întâmplă în creierul jucătorilor, așa că trebuie să rămânem concentrați și să jucăm serios. Nu s-a întâmplat acest lucru, ei s-au închis bine și au contraatacat periculos, iar la o astfel de fază ne-au dat gol.

Este dureros să pierzi o astfel de partidă, în care joci cu om în plus timp de 60 de minute. Pentru mine, este prima înfrângere din cariera de antrenor, dar aș fi preferat să nu vină la acest meci, pe care trebuia să-l câștigăm. Jucătorii trebuie să învețe din această înfrângere și să crească. Trebuie să ne pregătim cu același entuziasm, pentru că vine meciul cu Petrolul și trebuie să luăm cele trei puncte„, a spus Zicu, citat de site-ul oficial al clubului constănțean.

Concordia Chiajna și Farul Constanța sunt la mijlocul clasamentului, cu câte o înfrângere.