Echipa națională de tineret a debutat cu o victorie entuziasmantă la Euro 2019, 4-1 cu Croația. Într-un interviu pentru site-ul UEFA, Ianis Hagi a vorbit cu încredere despre meciul următor, cu Anglia.

România a reușit prima victorie la un Campionat European de tineret, la 21 de ani de la precedenta participare.

În San Marino, George Puşcaş (11′ – penalty), Ianis Hagi (14′), Tudor Băluţă (66′) și Adrian Petre (90+1′) au înscris în poarta Croației.

A fost foarte important să începem cu dreptul această competiție, știam că au o echipă foarte bună, cu jucători care joacă la cel mai înalt nivel. În același timp, jocul colectiv al nostru este foarte bun și suntem foarte periculoși în atac, avem jucători rapizi, tehnici.

La nivelul acesta, nu cred că îți permiți să joci doar 20 de minute sau doar 75 de minute. 90 de minute trebuie să joci constant. Am fost fericit să înscriu, mai ales într-o competiție la acest nivel, unde întâlnești cei mai buni jucători.

Va fi foarte greu cu Anglia, știm că au o echipă foarte bună. Dar aici se află cele mai bune echipe din Europa și suntem pregătiți să ne luptăm de la egal la egal cu ei. De-abia aștept meciul! Să demonstrăm că n-a fost o întâmplare primul meci. Anglia are jucători foarte buni, care știu să gestioneze momente dificile„, a spus Ianis Hagi.

Interviu Ianis Hagi

🎥 Ianis Hagi a acordat un interviu pentru UEFA.com în care a vorbit despre mândria de a marca pentru Echipa națională de fotbal a României la un turneu final și are un mesaj pentru fanii naționalei: "Vrem să vă facem mândri!".LIVEBLOG 👉 bit.ly/2FbSPjD

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 20 iunie 2019

România – Anglia va avea loc vineri, de la ora 19:30, în Italia, la Cesena.