VIDEO | Ianis Hagi: “Nu aș putea refuza Galatasaray”. Anunțul lui Gică Hagi

Presa turcă îl dă pe Ianis Hagi la Galatasaray Istanbul, iar mijlocașul nu ar spune ‘nu’ unui transfer în Turcia. În schimb, antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a declarat că nu a existat nicio discuție cu clubul Galatasaray.

Căpitanul Viitorului a participat la o conferință de presă în Turcia, la Belek, acolo unde se pregătesc constănțenii. 

Încercăm să ne pregătim cât mai bine în acest cantonament, vom avea multe meciuri amicale. Trebuie să ne regăsim ritmul de joc. Este important să avem succes în campionat, mai sunt 5 meciuri. Obiectivul nostru este să revenim în țară 100% pregătiți.

Nu am avut șansa să joc mai mult pntru Fiorentina, dar sunt mulțumit aici la Viitorul. Am avut un an 2018 foarte bun, o arată și cifrele. Le mulțumesc tuturor celor de la club, care m-au ajutat enorm.

Nu știu care va fi următoarea mea destinație. Aș vrea să joc în Turcia, m-am născut în Turcia. Evident, Galatasaray este un club foarte important, de succes în Europa. Nu știu ce-mi rezervă viitorul. Dar nu aș putea refuza Galatasaray, niciodată nu aș spune ‘nu’“, a spus Ianis Hagi, citat de Futbol Arena.

Gică Hagi nu a alimentat speculaţiile apărute recent în presa din Turcia privind transferul lui Ianis la Galatasaray.

Campionatul din Turcia este unul dintre cele mai bune din Europa. Dacă se pot oferi două milioane de euro pe an unui jucător, atunci nu se poate vorbi despre o scădere a campionatului.

Subiectul Ianis la Galatasaray nu s-a discutat până acum. A fost doar un subiect de presă, nu am discutat concret nimic. Nu știu unde va ajunge Ianis… eu nu trăiesc din vise, eu muncesc! Trebuie să te dorească cineva, așa se pune problema corect, nu altfel. Nu s-a vorbit niciodată despre Ianis.

Jucătorul cu numărul 10 este cel mai important într-o echipă. El crește, dezvoltă echipa“, a spus ‘Regele’ pentru Futbol Arena. (VIDEO)

Ianis Hagi (20 de ani) a jucat excelent în 2018, reușind 5 goluri și 2 pase decisive în Liga 1. Mijlocașul a contribuit decisiv la calificarea echipei naționale de tineret la Campionatul European din 2019.

Ianis Hagi a fost transferat la Fiorentina în 2016, apoi a fost răscumpărat de Viitorul pentru 2 milioane de euro, în ianuarie 2018.

Spynews.ro