VIDEO | Ianis Hagi, indispensabil pentru Viitorul! Cătălin Anghel: ”Ne-a lipsit mult”

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins Viitorul, la Ovidiu, la capătul unui meci cu cinci goluri! Echipa lui Eugen Neagoe a condus de fiecare dată. De la Viitorul au lipsit Gheorghe și Ianis Hagi, ambii suspendați. 

La finalul partidei, Cătălin Anghel, antrenorul secund al Viitorului, cel care a luat loc pe banca tehnică a echipei drobogene, a declarat că obiectivul pentru această partidă a fost ca formația să nu piardă.

Citește și VIDEO | De ce le-a fost frică nu au scăpat! Barcelona a făcut ANUNȚUL la miezul nopții

Tehnicianul a ținut să sublinieze faptul că absența lui Ianis Hagi a contat foarte mult, fiul lui Gheorghe Hagi având un rol determinant, de fiecare dată, în partidele importante ale Viitorului:

“Mesajul la acest meci a fost că nu trebuia să pierdem. Trebuia să fim echilibrati, dar am greșit mult. Cred că trebuie să tragem concluzii și să revenim cu picioarele pe pământ. Trebuie să îmbunătățim ce am făcut mai puțin în acest joc.

Am avut o echipă mai experimentată, asta pentru a obține victoria, dar trebuie să știm să jucăm și la rezultat.

anghel

Ianis ne-a lipsit foarte mult. Tot timpul, în momentele cheie, a știut cum să ne scoată din situațiile dificile. A fost mult mai greu în această seară fără el.

Știam că Sepsi primește greu gol și aplică foarte mult cartea contraatacului, dar n-am putut să-i oprim”, a declarat Cătălin Anghel.