VIDEO | Ianis Hagi e convins că România se califică la Euro 2020! “Avem ce ne trebuie”

Naționala României se pregătește pentru marele meci cu Spania de pe Arena Națională. Joi, ‘tricolorii’ vor juca în fața a peste 40.000 de spectatori, iar Ianis Hagi este convins că România are toate atuurile pentru a se califica la Euro 2020.

România ocupă locul doi în grupa de calificare la Campionatul European din 2020, găzduit și de București. Urmează meciurile cu Spania (5 septembrie, Arena Națională) și Malta (8 septembrie, Ploiești).

grupa romania

Ianis Hagi (20 de ani) s-a transferat în această vară de la Viitorul la Genk, campioana Belgiei. Mijlocașul de creație a impresionat la Campionatul European de tineret din Italia și San Marino.

Hagi Ianis

Încerc să analizez echipa adversă, să văd ce jucători au, în săptămâna înainte de meci. Dar în ziua meciului nu mă gândesc la adversar, ci la ce am de făcut pe teren.

Cred că meciul cu Spania va fi meciul cu cei mai mulți spectatori de până acum. Chiar aștept cu mare drag meciul cu Spania, n-am mai jucat pe un stadion așa de plin. Am trăit niște momente unice la Campionatul European, chiar dacă n-au fost așa de mulți spectatori.

Cu siguranță, jucând și acasă, ar fi ceva extraordinar să ne calificăm la Campionatul European. Sper să realizăm acest obiectiv. Cu siguranță avem ce ne trebuie pentru a depăși Norvegia și Suedia. Jucând și acasă ambele meciuri, cu sprijinul suporterilor, putem să ne calificăm.

Debutul în Liga Campionilor va fi un vis îndeplinit, să joc în cea mai mare competiție din lume. Îmi doream să pic cu Ajax, să mă duelez cu Răzvan (Marin)“, a spus Ianis Hagi într-un interviu pentru FRF TV.