RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Haţegan nu i-a purtat noroc lui Lucescu! Al-Hilal, învinsă la penalty-uri

Ovidiu Haţegan nu i-a purtat noroc lui Răzvan Lucescu! Al Hilal a pierdut la penalty-uri finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Mexicanii de la Monterrey au câştigat medaliile de bronz după 2-2 în timpul regulamentar. 

Al Hilal şi mexicanii de la Monterrey au oferit un meci spectaculos în finala mică a Campionatului Mondial al Cluburilor. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul cu 10 minute înainte de pauză, prin Eduardo. În repriza a doua, mexicanii au întors rezultatul într-un interval de cinci minute. Gonzalez a restabilit egalitatea, apoi Meza a dus scorul la 2-1 pentru Monterrey. Golgeterul de serviciu al saudiţilor, Gomis, a egalat în minutul 66.

Francezul putea da lovitura la ultima fază a meciului, când a trimis în bară, iar învingătoarea a fost stabilită la lovituri de departajare. Oamenii lui Lucescu nu au avut noroc nici la penalty-uri. Eduardo şi Mohamed Kanno au ratat, iar mexicanii s-au impus după ce portarul a transformat lovitura decisivă.

Portarul Cardenas a fost eroul mexicanilor. A parat două lovituri de la unsprezece metri şi a transformat cu mult calm penalty-ul decisiv.

Al-Hilal şi Răzvan Lucescu vor reveni la întrecerea internă pe 26 decembrie, atunci când vor evolua în deplasare, cu Al Hazm.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare