VIDEO | Handbalistele României, dezamăgite după eșecul în fața Ungariei: “Jocul nostru are probleme, nu se leagă nimic!”

Echipa națională a României a suferit aseară un nou eșec la turneul final EHF EURO 2020, în urma partidei cu Ungaria, încheiată cu scorul de 24-26!

Selecționata condusă de Bogdan Burcea a pierdut și al doilea meci din grupa II principală de la turneul final disputat în Danemarca și Norvegia și a ratat astfel șansa de a ajunge în semifinalele competiției. În urma acestui rezultat, România se află pe ultimul loc în ierarhie, fiind singura echipă care nu a reușit să obțină vreun punct în această fază a turneului.

romania 5

După meci, “tricolorele” s-au arătat extrem de dezamăgite de rezultatul partidei cu Ungaria. Lorena Ostase este de părere că România a avut multă neșansă la acest joc și consideră că meritau mai mult de la această confruntare.

“Ne-am dorit foarte mult de la acest meci, cred că s-a văzut și în prima și în a doua repriză, dar cred că neșansa a fost la noi în acest meci. Unguroaicele au avut niște mingi care s-au întors la ele, au profitat de acest lucru și au profitat de șansa care s-a ivit pe atac. Sperăm să ne recuperăm până la partida de mâine!, a declarat Lorena Ostase, la finalul meciului cu Ungaria.

O altă jucătoare a echipei naționale de handbal feminin a României, portarul Denisa Dedu, a comentat și ea partida de aseară și este de părere că la acest turneu selecționata tricoloră a arătat că are multe probleme, iar aceste lucruri vor trebui rezolvate în viitor.

Citește și Boloni, critici dure la adresa lui Burleanu și Stroe: “S-au trezit să-și facă imagine pe spatele lui Colțescu!”

“Consider că a fost un meci echilibrat, din păcate am făcut niște greșeli care ne-au costat și atunci Ungaria a profitat de acest lucru. Noi ne batem în continuare, este adevărat, jocul nostru întâmpină niște probleme, nu se leagă nimic, dar după acest turneu vom analiza toate problemele și vom încerca să le punem la punct. Sunt tristă din cauza rezultatului.”, a spus și Denisa Dedu.

Pentru România urmează confruntarea cu Olanda, astăzi, de la ora 17:00, în ultimul meci de la Campionatul European de handbal feminin.

Citește și Un patron din Liga 1 a găsit cheia succesului pentru FCSB: “Gigi Becali știe și el acest lucru!”