Update 14.25: Hamza: Am avut oferte de la alte echipe mari din România de-a lungul timpului. Dar am preferat să merg în străinătate și m-am gândit că mă voi întoarce la Petrolul.

Update 14.20: Hamza:  Soția a fost fericită că m-am întors alături de familie. Suntem obosiți de atâta navetă. Am venit să ajut echipa cu tot ce pot, pentru a reveni în prima ligă. Toate acestea vor veni însă cu mult efort din partea tuturor.

Este o presiune, dar acesta este fotbalul. Trebuie să muncesc mult, să demonnstrez că pot să ajut echipa. Este unul dintre motivele penru care am revenit.

Update 14.07: Flavius Stoican: Sunt de acord că avem unul dintre cele mai bune loturi din liga secundă. Cu Teixeira am avut discuții. Acum s-au oprit, pentru că își dorește să rămână alături de familie. Există șanse ca măcar să fie prezent alături de noi la meciuri, să vedem în ce postură.

Hamza: Sper că voi rămâne la Petrolul, după ce îmi închei cariera de fotbalist. Mai aveam un an de contract cu Aris, am reziliat ca să vin aici.

Update 14.05: Deac: Am avut mai multe variante, chiar și din Liga I. Am ales Petrolul, locul echipei este pe prima scenă, nu aici.

Update 14.03: Hamza: Mă bucur foarte mult că am venit acasă, după atâția ani. Am promis că mă întorc și iată că sunt aici,. Trebuie să muncesc mult, să ajut echipa, pe teren, în vestiar și în afara lui.

Update 14.01: Petrolul îi prezintă pe Hamza Younes și pe Gabriel Deac.

Atacantul Hamza Younes este prezentat oficial la Petrolul. 

Hamza Younes care a fost golgheterul echipei ploieștene este prezentat acum în cadrul unei conferințe de presă.

Hamza Younes este cel mai iubit jucător străin care a evoluat la Petrolul.

Atacantul a evoluat ultima dată la Aris Salonic.

Evaluat de transfermarkt la 500.000 de euro, Younes, care a împlinit 33 de ani, a jucat 64 de meciuri pentru Petrolul și a înscris 37 de goluri pentru „lupii galbeni”.

La Aris, a evoluat în 29 de partide și a înscris de 9 ori.

Hamza a semnat un contract valabil pe 2 ani.