RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Halep şi Niculescu, dublu la Roma! Darren Cahill a făcut anunţul

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Roma. Principală favorită la turneul italian, Simona ar putea juca și la dublu, alături de o parteneră din România.

Simona Halep a câștigat turneul de la Praga, iar apoi a ales să se retragă de la US Open. Ocupanta locului 2 WTA are o pauză de aproape o lună, iar revenirea în circuit va avea loc la Roma.

Turneul de la Foro Italico va începe pe 14 septembrie și va fi transmis în direct la Digi Sport. Simona va fi principala favorită a întrecerii din Italia, în condițiile în care ocupanta locului 1 mondial, Ashleigh Barty, a anunțat că nu va juca la Foro Italico.

Din dorința de a avea cât mai multe meciuri în picioare, Halep ar putea juca și la dublu. Parteneră ar putea să îi fie Monica Niculescu. Informația a fost furnizată de australianul Darren Cahill. Antrenorul Simonei Halep a lăsat un mesaj la o postare a Monicăi, în care finalista de la Praga își exersa voleul.

„Am auzit un zvon conform căruia echipa Simo/Moni ar putea reveni în acțiune la Roma” – a fost comentariul postat de antrenorul australian.

 

View this post on Instagram

Volleys! #Sofibella #WTA

A post shared by Monica Niculescu (@monica.niculescu.12) on

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare