Simona Halep a acordat un amplu interviu, în care a vorbit în special despre relația cu echipa ei și despre modul în care se pregătește pentru meciurile importante. Constănțeanca are încredere că antrenorul australian Darren Cahill va reveni alături de ea, pentru a câștiga alte trofee de Mare Șlem.

Sub îndrumarea lui Cahill, Halep a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018). Cei doi au colaborat din ianuarie 2015 până la începutul acestui an.

Antrenorul australian a vrut să ia o pauză pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Cu toate acestea, Cahill a fost prezent la turneele de Mare Șlem din postura de comentator sportiv pentru ESPN.

Simona Halep și Daniel Dobre colaborează din luna martie a acestui an, iar momentul cel mai important a fost triumful de la Wimbledon. Cei doi au mai lucrat împreună în perioada 2015-2017.

Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat mereu pe oamenii de lângă mine.

Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente, am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun.

Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă, pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni, aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună„, a spus Simona Halep într-un interviu la TVR 1.