RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Halep, cu ochii pe Australian Open: “Ar fi ceva deosebit!”

Australian Open este un turneu special pentru Simona Halep. Jucătoarea din România a dezvăluit motivele pentru care un succes la Melbourne ar fi cu totul special.

Halep va debuta la primul turneu de grand slam al anului în faţa unei jucătoare din Statele Unite, Jennifer Brady (numărul 49 WTA).

”Mi-ar plăcea să câștig Australian Open! În primul rând, mi-ar plăcea să-l câștig pentru că Darren Cahill e australian. Cred că ar fi ceva deosebit. E și familia lui acolo. Apoi, eu m-am antrenat în Australia acum doi ani. Am petrecut Crăciunul acolo, adică am o oarecare afinitate cu australieni, pentru că sunt oameni relaxați și m-au primit cu căldură mereu, de câte ori am jucat acolo”, a spus Halep.

Halep are amintiri plăcute de la Melbourne încă din perioada în care era junioare.

”Și-mi place turneul, e Happy Slam, așa e nickname-ul. Prima mea semifinală de Grand Slam Junior a fost în Australia. E acolo o mică istorie”, a povestit numărul 4 WTA.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Australian Open a fost finala disputată în 2018, atunci când a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare