Gică Hagi e nemulțumit de faptul că nu este respectat de către conducerea Federației Române de Fotbal și a anunțat că nu vrea să mai antreneze echipa națională. Hagi nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020.

Gică Hagi nu a fost pe lista Federației după plecarea lui Cosmin Contra de la echipa națională. Răzvan Burleanu a declarat că Mirel Rădoi a reprezentat prioritatea.

‘Regele’ a început proiectul academiei Viitorul în 2009. A câștigat titlul în Liga 1, Cupa României și Supercupa României.

Are și Hagi o părere, dar faceți cum vreți. Nu mă mai băgați în niciun top, că nu fac nimic. Rămân la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasă (n.a. – cu FRF). S-a pus capăt! Ori rămân aici, ori plec în străinătate. Doresc să investesc în copii, cât voi putea. Ăsta e destinul. Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv.

Toți copiii ăștia sunt români, genetic sunt buni, dar nu au un mediu bun, nu e mediul pe care l-am avut noi. Acasă, doar aici la clubul meu stau. Merg cu destinul meu. Mi-am dat seama că așa e în România. În față, te pupă toți, dar ce e în spate… Asta e tradiția noastră. Iubesc România, e ţara mea, m-a făcut, m-a format. De aceea am venit la Constanţa şi am băgat toţi banii mei în copii. Atât pot să fac„, a spus Hagi la conferința de presă.