VIDEO | Hagi se ia la trântă cu UEFA: “Este discriminare!”

Nemulţumit de felul în care UEFA repartizează locurile în grupele competiţiilor europene, Gheorghe Hagi s-a lansat într-un atac virulent la adresa forului european.

Fostul căpitan al naţionalei consideră că este imoral ca principalele campionate din Europa să trimită câte patru echipe direct în grupele UEFA Champions League. Hagi crede că o ţară cu tradiţia României ar trebui să aibă o reprezentantă direct în grupele Ligii.

”Domnilor, suntem o ţară care a avut reprezentante în Europa de când suntem noi. Echipele din Spania, Germania, Anglia, care sunt puteri ale fotbalului, au patru echipe! Patru! Noi cerem una! Campioana trebuie să se ducă direct în Champions League. Locul doi, în Europa League, ca să putem deveni şi noi competitivi. Mi-am spus o părere de-a mea despre fotbalul românesc, pentru că dacă noi nu ne batem, atunci ei nu ne dau nimic. Pentru mine e discriminare. Să iasă cineva la TV să-mi spună de ce nu e discriminare. Eu am fost coleg cu ei, am fost egal cu ei. Ne uităm cum ne tratează. Dacă Maradona spune ceva, atunci şi eu am părerea mea. Sunt în primii 100 de jucători din lume” – a tunat Hagi în conferinţa de presă.

CITEŞTE ŞI: OFICIAL | Șanse URIAȘE pentru echipele românești de a ajunge în Europa! UEFA a făcut ANUNȚUL