VIDEO | Hagi l-a felicitat pe Petrescu pentru victoria cu Rennes. Replica incredibilă a ‘Bursucului’

Gică Hagi l-a sunat pe Dan Petrescu pentru a-l felicita după victoria lui CFR Cluj cu Rennes, în Europa League, dar replica antrenorului campioanei României a fost una neașteptată. Se pare că Petrescu n-a uitat de declarațiile lui Hagi la adresa lui din ultimele luni.

După 1-0 cu Rennes, CFR Cluj este foarte aproape de calificarea în 16-imile de finală din Europa League. Ardelenii trebuie să mai obțină un punct din ultimele două meciuri. 

clasament cfr 1

Suntem singurii care au bătut-o pe CFR Cluj de două ori în acest sezon. Am vorbit aseară cu Dan Petrescu, l-am felicitat pentru victoria cu Rennes, dar știți ce mi-a zis? Mi-a zis <Hai, lasă, că până acum ce mi-ai făcut>“, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Iată care sunt declarațiile care l-au enervat pe Dan Petrescu:

El cu cine joacă sunt cei mai buni. A uitat de noi și de alții, care au jucat fotbal cu ei. Și el ar trebui să aibă mai mult respect pentru echipele care se bat cu ei, acolo, sus. Nu e frumos să ne atace așa ușor. Să ne atace subtil pe noi, care am luptat cu ei, și să ne discrediteze așa ușor, cu declarații gen <Târgoviște este singura echipă care ne-a pus în dificultate>“, a spus Gică Hagi.