Pep Guardiola a avut o reacţie de zile mari în timpul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Olympique Lyon. Un jurnalist francez i-a pus întrebarea pe care catalanul nu vrea niciodată să o audă!

Comparaţia cu Jose Mourinho, fostul său rival din La Liga, l-a scos din minţi pe managerul catalan. Guardiola a reacţionat în stilul caracteristic, cu o glumă prin care i-a transmis jurnalistului să treacă la următoarea întrebare.

Lider în Premier League, Manchester City poate rezolva calificarea în optimile UEFA Champions League cu o victorie în această seară la Lyon. În meciul de pe teren propriu, cetăţenii au pierdut surprinzător, scor 1-2. Guardiola le-a transmis un mesaj şi celor care contestă rezultatele obţinute de City şi pun totul pe seama investiţiilor masive în lotul de jucători.

„Pentru cei care nu ne iubesc, care folosesc banii drept argument, atunci dacă nu vom câştiga Champions League va fi un eşec. Pentru suporterii noştri cred că ceea ce fac aceşti băieţi de un an şi jumătate, la fiecare trei zile, le place. Acesta este cel mai bun compliment pentru succesul unei echipe” – a apreciat antrenorul în vârstă de 47 de ani.