Foresta Suceava n-a reușit să țină pasul cu Dinamo București și s-a oprit în optimile de finală ale Cupei României, după ce a pierdut cu 4-0. Antrenorul sucevenilor, Petre Grigoraș, a recunoscut diferența de valoare dintre cele două echipe și le-a mulțumit fanilor pentru susținere.

La Suceava, fanii gazdelor au creat o atmosferă superbă în tribune.

Ricardo Grigore (9′), Slavko Perovic (62′, 87′) şi Robert Moldoveanu (70′) au înscris pentru ‘câinii roșii’.

Trebuie să-i felicităm pe oaspeți pentru victorie și pentru calificare. Pe undeva, era normală această calificare a lor. E o diferența de valoare și de maturitate. În multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarului, chiar o primă repriză bună. Noi cu ratările, ei cu un euro-gol. În repriza a doua, au fost naivități în apărare. Scorul este puțin cam sever, dar cred că a fost un joc plăcut.

Cred că publicul a apreciat încercarea noastră de a ne ridica la nivelul adversarului. Publicul fantastic, au venit în număr mare, cu două ore înainte să înceapă partida. Nu am putut să le oferim mai mult! Băieții au încercat și trebuie să îi felicit. Au încercat marea lovitură, dar nu s-a putut. Într-un meci din ăsta, nu trebuie să-i motivez foarte mult pe jucători.

Dinamo e o echipă pe val, care în ultimul timp e în mare formă în campionat. Are șanse foarte mari să joace în play-off. Au plecat puțin mai greu, ca și FCSB, dar ușor-ușor și-au revenit. Se pare că Dusan Uhrin a găsit formula ideală pentru Dinamo. Iată că au început să aibă rezultate și nu întâmplător sunt în cărți pentru play-off. E greu de zis cine va câștiga campionatul„, a spus Petre Grigoraș la finalul partidei.