RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Goluri de poveste pentru echipa lui Lucescu. Al Hilal, victorie vitală în campionat

Al Hilal a pus capăt unei serii nefaste în care a obţinut patru remize consecutive. Echipa lui Răzvan Lucescu a câştigat cu două goluri de generic meciul cu Al Taawon şi rămâne lider în Arabia Saudită.

Oaspeţii primiseră numai şapte goluri în primele 13 etape, dar au cedat după numai două minute de joc. Gomis a deschis scorul cu o execuţie acrobatică. Vârful francez s-a dus glonţ la marginea terenului şi l-a îmbrăţişat pe antrenorul care i-a transmis încredere în ultima perioadă.

După pauză, Luciano Vietto a parafat victoria campioanei cu o reuşită demnă de Trofeul Puskas: foarfecă din interiorul careului.

După victoria cu 2-0, Al Hilal a rămas pe primul loc în Arabia Saudită. Echipa lui Răzvan Lucescu are trei puncte avans faţă de urmăritoarele Al Shabab şi Al Ahli, cu o etapă înainte de finalul turului de campionat.

Al Hilal a obţinut 29 de puncte în primele 14 etape. Echipa lui Lucescu a pierdut o singură dată şi are golaverajul cel mai bun, 22-8.

La Al Hilal din vara lui 2019, Răzvan Lucescu a reuşit cu echipa sa o triplă unică în istoria fotbalului asiatic: titlul, Cupa şi trofeul Ligii Campionilor Asiei. Contractul antrenorului român expiră în această vară, însă şefii clubului saudit vor face tot posibilul pentru a îl păstra pe banca tehnică a campioanei.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare