RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Gică Hagi, mesaj aniversar pentru Mircea Lucescu. „Antrenor, manager, mentor”

Mircea Lucescu a împlinit astăzi 75 de ani. Noul antrenor de la Dinamo Kiev a primit numeroase mesaje publice de felicitare, inclusiv din partea lui Gică Hagi. ‘Regele’ este veșnic recunoscător pentru încrederea pe care i-a oferit-o Lucescu la echipa națională.

Mircea Lucescu este al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului, după Sir Alex Ferguson. Tehnicianul român are 32 de trofee câștigate.

În 1983, când Mircea Lucescu era selecționerul României, Gheorghe Hagi a debutat la prima reprezentativă, într-un meci amical cu Norvegia, la vârsta de 18 ani.

La mulți ani, multă sănătate, tot ce vă doriți, bucurii, fericiri și numai împliniri să aveți, nea Mircea!

Un om care s-a dedicat unei meserii, fotbalul. L-a jucat, l-a practicat, a fost antrenor, manager, mentor, un om care, pentru mine, are un respect enorm. El m-a ajutat esențial în cariera mea de sportiv, de fotbalist, prin acea promovare de la vârsta de 17 ani, m-a luat de la juniori direct la echipa mare fără să trec pe la U21 nici măcar un minut.

Îi mulțumesc pentru acest lucru, el mi-a accelerat procesul de formare, mi-a dat curaj și încredere în cariera mea de fotbalist. La mulți ani, vă iubim și să fiți lângă fotbal în continuare„, a transmis Gică Hagi.

VIDEO EXCLUSIV / Mesajul lui Hagi pentru Mircea Lucescu la aniversarea a 75 de ani

Gheorghe Hagi, cu siguranta, cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei, i-a transmis un mesaj, prin Ultima Faza, lui Mircea Lucescu, posibil, cel mai valoros antrenor roman, cu ocazia aniversarii varstei de 75 de ani.“Lucescu m-a ajutat esential in cariera mea de sportiv, de jucator” – Gheorghe HagiHagi nu a uitat ca Mircea Lucescu a fost cel care l-a promovat direct, la varsta de 17 ani, la Nationala Romaniei, fara sa mai treaca pe la selectionata de tineret U21. De asemenea, Lucescu i-a acordat, in premiera, banderola de capitan la 20 de ani!Mircea Lucescu a fost capitanul nationalei in 22 de meciuri. Actualul antrenor de la Dinamo Kiev a purtat banderola tricolora la Cupa Mondiala din ’70.

Publicată de Ultima Fază pe Miercuri, 29 iulie 2020

‘Il Luce’ a antrenat echipele Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit Sankt Petersburg, dar și naționalele României și Turciei.

Cupa UEFA (în 2009, cu Șahtior) și Supercupa UEFA (în 2000, cu Galatasaray) sunt cel mai importante succese ale lui Mircea Lucescu.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare