RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Gică Hagi, foc și pară: ”Colegii mei s-au lăsat duși de jocul ăsta!”

Gică Hagi anunță că interesele de la echipa națională au putut fi observate în perioada partidelor cu Feroe și Norvegia.

”Tricolorii” au câștigat la scor meciul din Feroe, 3-0, însă au obținut un semi-eșec cu Norvegia, scor 1-1, pe teren propriu.

”Regele” este de părere că fair play-ul din jurul echipei naționale lipsește cu desăvârșire, iar interesele se pot observa extrem de clar. Fostul mare internațional a explicat că până și proprii lui colegi, antrenorii din România, au intrat în acest ”joc”.

”Eu ce am văzut în aceste două săptămâni, se încearcă să se manipuleze şi să se împingă în anumite direcţii, nu e fair, nu e corect, nu e normal şi, probabil, că e de-al nostru, din România, în momentele grele să începem să vorbim foarte mult şi să împingem în direcţia care ne convine unuia sau altuia.

Sunt acele interese despre care am vorbit la un moment dat, care există şi în aceste două săptămâni, am văzut foarte multe interese. Adică ”promoţionat” jucători, lucruri, atacat antrenori, jucătorii, totdeauna făcute toate conştient de majoritatea, inclusiv de colegi de-ai mei, care s-au lăsat duşi cu jocul asta.

Când eşti în faţa unei calificări, trebuie să fii pozitiv, să aştepti, să emani un spirit de unitate în momentele acestea” a declarat Gică Hagi, la conferința de presă a meciului cu Clinceni.

Citește și Lovitură grea pentru Gică Hagi! ”Îți mulțumim pentru toate realizările”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare