Universitatea Craiova și Viitorul se înfruntă în această seară în semifinalele Cupei României. Antrenorul constănțenilor, Gică Hagi, a vorbit despre posibilitatea ca el sau Ianis Hagi să ajungă în Bănie.

Universitatea Craiova este deținătoarea Cupei. Prima manșă a semifinalei va începe la ora 20:00, pe arena ‘Ion Oblemenco’.

În cele două meciuri din acest sezon, Viitorul nu a înscris împotriva Universității Craiova. A fost 0-0 la Ovidiu și 2-0 în Bănie. Ultima victorie a constănțenilor în fața oltenilor datează din 2017.

Prima repriză o jucăm aici, a doua la Constanța. Ne cunoaștem adversarul, trebuie să ne gândim la sistem, la tipul de jucător. Trebuie să ne ridicăm la nivelul meciului. Întotdeauna între noi și ei au ieșit meciuri foarte bune. Și noi vrem să dominăm, și ei vor să domine. Va fi un meci frumos! Ne dorim să jucăm în finala Cupei pentru prima dată.

Atmosfera pe stadion e foarte bună, ei joacă foarte bine acasă. Trebuie să avem grijă la detalii, să facem bine ambele faze. Am folosit două echipe, mi-au arătat că avem valoare în lot. Am încredere în ei. Nu există menajări, unii joacă mai mult, alții mai puțin. Îi tratez pe toți la fel„, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

‘Regele’ a fost întrebat despre varianta unui transfer al mijlocașului Ianis Hagi la Craiova.

Nu puteți să vorbiți despre aceste lucruri înainte de meci. Ianis vrea să joace bine cu noi. Prima oară când l-am adus cu echipa mare a fost la Craiova, tot în Cupă… am pierdut în prelungiri. El a fost încântat de spiritul pe care îl aveți voi, a început să miroasă nivelul de performanță aici la Craiova„, a precizat antrenorul Viitorului.

Gică Hagi este foarte iubit la Craiova și a apreciat mereu atmosfera creată de către fanii olteni.

Visez să antrenez echipe mari. Nu vreau să fac evaluări (despre Craiova). Îmi doresc să câștig, să fiu cel mai bun. Nimeni nu se naște cel mai bun, încerc să devin. Cred că am învățat foarte multe de când m-am lăsat de fotbal și am început antrenoratul„, a mai spus fostul căpitan al echipei naționale.