VIDEO | Pușcaș, revenire neconvingătoare pentru Reading! A primit critici din partea antrenorului

George Pușcaș a fost introdus pe teren în minutul 38 al meciului Reading – Stoke, din etapa a 38-a din Championship, dar nu a avut realizări notabile. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce oaspeții au egalat în minutul 90+1. Antrenorul lui Reading, Mark Bowen, a criticat lipsa de claritate din zona ofensivă.

Portughezul Joao Lucas a deschis scorul pentru Reading, în minutul 7.

În minutul 37, Joao Lucas s-a accidentat și a fost înlocuit cu George Pușcaș. Atacantul român a primit câteva mingi bune în careu, dar nu a reușit să profite de ocazii.

Stoke a egalat în minutul 90+1, prin Powell.

Românul a fost implicat în joc, a creat mai multe faze de gol, dar fără să fie decisiv. Nu a jucat deloc rău, dar i-a lipsit acea sclipire în fața porții“, a scris presa engleză despre evoluția lui George Pușcaș.

Reading a dominat partida și a cerut două penalty-uri. Antrenorul Mark Bowen a fost nemulțumit de lipsa de claritate din zona ofensivă a echipei.

Suntem frustrați, pentru că trebuia să ne apărăm mai bine la fazele fixe, mai ales pe final de meci. Mai frustrat sunt pe deciziile arbitrului. Ne-a lipsit Lucas după ce a ieșit de pe teren, accidentat. Am pierdut din ritm, iar în repriza a doua am avut 3-4 ocazii bune, câteva minge bine aduse în careu. Probabil că jucătorii au luat deciziile greșite în acele momente. Cu siguranță, am pierdut două puncte astăzi!“, a spus Bowen.

George Pușcaș (24 de ani) a înscris 11 goluri în 34 de meciuri pentru Reading în acest sezon.

Cu 8 etape înainte de finalul sezonului în Championship, Reading ocupă locul 14 în clasament, la 8 puncte de zona play-off-ului.

clasament championship