VIDEO | George Puşcaş, criticat de englezi, după încă o evoluţie slabă la Reading! ,,Este mediocru”

Reading, echipa lui George Puşcaş, a ajuns la a treia întrângere consecutivă în Liga a 2-a din Anglia.

Echipa românului a pierdut în ultima etapă pe teren propriu, scor 0-3 cu Stoke City. După meci, englezii nu au criticat prestaţia lui Puşcaş, după ce atacantul nu a adus niciun plus echipei în minutele în care a fost pe teren.

În ciuda rezultatului dezastruos, Reading a fost cea care a dominat partida, având o posesie de 69%. George Puşcaş nu a bifat decât 63 de minute în partida de aseară.

Englezii nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa lui Puşcaş, după ce atacantul nu s-a făcut remarcat cu nimic în meci.

,,A fost una din cele trei noutăţi din formula de start. Nu a beneficiat de mult sprijin, dar nici nu a ştiut să profite de şansele pe care le-a avut. În rest, o atitudine decentă,” a scris getreading.co.uk, potrivit Looksport.ro.

,,Este un internaţional român, a jucat pentru Inter Milano. Dar lăsând asta deoparte, George Puşcaş este complet mediocru. Îţi doreşti ca el să reuşească, dar este mediocru la toate capitolele. De aceea, evident, abia prinde echipa”, a mai spus şi un suporter, potrivit sursei citate.

George Puşcaş a bifat opt partide pentu Reading în acest sezon, în care a reuşit să şi înscrie de două ori. Doar de trei ori a fost titular Puşcaş.

Atacantul urmează să ajungă acum în cantonamentul echipei naţionale, unde a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Citeşte şi Un fost campion al României critică selecţia lui Rădoi! ,,Jucătorii noştri de unde vin?”