VIDEO | Gazon lăudat degeaba! S-a “rupt” de la antrenamente

Gazonul proaspăt înlocuit de pe Arena Naţională a oferit motive de îngrijoare chiar înaintea meciului cu Spania! La antrenamentul oficial al oaspeţilor, bucăţi din suprafaţa de joc erau desprinse pe o suprafaţă mare a terenului.

Gabriela Firea a promis un gazon impecabil la meciul cu Spania. Suprafaţa nouă de joc de pe Arena Naţională a costat 240.000 de euro, însă a dezamăgit încă de la antrenamentele oficiale ale celor două echipe.

Atunci când este filmat de sus, gazonul pare impecabil, însă la antrenamentul spaniolilor bucăţi din covorul de iarbă erau deja desprinse. Astfel, tricolorii riscă să păţească ceea ce s-a întâmplat la meciul de inaugurare al Arenei Naţionale, cu Franţa, atunci când gazonul a devenit impracticabil după câteva minute de joc.

Echipa Spaniei susține antrenamentul oficial pe Arena Națională. România – Spania se dispută joi, de la ora 21:45, cu casa închisă!Liveblog FORZA TRICOLORII 👉 bit.ly/LiveBlogROU

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Miercuri, 4 septembrie 2019

Mi s-a garantat că acesta va fi într-o stare optimă, într-o stare foarte bună cu câteva zile înainte de meciul care este foarte important cu privire la calificarea pentru EURO 2020. Gazonul s-a montat în 5 zile. La două zile după montaj, se poate juca orice meci. Nu există niciun risc, așa cum au fost voci care au afirmat că sunt prea puține zile de la finalizarea monbtajului până la primul meci. Nu vom avea surprize ca jucătorii să fie încurcați de gazonul care, așa cum s-a văzut în alte meciuri, s-a desprins și nu este cazul să avem o astfel de situație. Acest gazon este schimbat după 2 ani, a spus Gabriela Firea în momentul în care gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit pentru a zecea oară.

sursa foto: Digi Sport