VIDEO | Gaziantep a făcut anunţul despre viitorul lui Şumudică, după ultima victorie din campionat! ,,Nu există altă direcţie”

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a ajuns la a treia victorie consecutivă în Superliga Turciei, contra celor de la Kasimpasa, scor 4-0. 

Deşi echipa are rezulate excepţionale cu antrenorul român pe bancă, în ultima perioadă s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Şumudică de la formaţia turcă.

Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, a vorbit despre situaţia contractuală a lui Marius Şumudică. Oficialul grupării antrenate de român spune că o discuţie cu ,,Şumi” va avea loc în lunile martie sau aprilie, dacă echipa va continua pe aceeaşi linie de acum.

„Suntem extrem de mulțumiți. Sper că vom continua la fel. Oferim această victorie oamenilor din Gaziantep. Nu va exista altă direcție în ceea ce privește antrenorul. Am spus că vom vorbi în martie sau aprilie. Dacă echipa noastră va avea același succes, vom purta discuții cu antrenorul pe această temă.

Scopul nostru este, în primul rând, să menținem același succes, în lunile următoare, și să păstrăm motivația la cel mai înalt nivel. Antrenorul nostru a semnat un contract de doi ani. Contractul continuă până în luna iunie a anului viitor.”, a declarat preşedintele pentru presa turcă.

Şumudică a declarat că a primit oferte de a antrena din nou în zona Golfului, dar le-a refuzat pentru că încă este tânăr şi îşi doreşte să ajungă la o echipă unde se poate bate pentru trofee.

Sumudica333

În momentul de față sunt discuții, dar concret ar fi din zona Golfului, de unde am refuzat. Am refuzat pentru că am 49 de ani și încă sunt tânăr, îmi doresc să fac performanță. Eu vreau să câștig trofee și știu că pot face acest lucru decât ajungând la o echipă mare. Ei tot încearcă să mă tatoneze, dar mereu se lovesc de refuzul meu.”, a spus Şumudică pentru Pro X.

La finalul jocului cu Kasimpasa, jucătorii antrenaţi de Marius Şumudică au dat o adevărată petrecere în vestiar. Ultimul meci din 2020 disputat de Gaziantep va fi contra liderului Alanyaspor.

În acest moment, echipa lui Şumudică se află pe locul 4 în Superliga Turca, cu 24 de puncte adunate din 13 jocuri disputate.

sumudica gaziantep

Citeşte şi FC ,,U” Craiova şi-a găsit un nou antrenor: Ovidiu Stângă! ,,Sunt profesionist, chiar dacă am lucrat şi pentru domnul Rotaru”