VIDEO | Gareth Bale a dezvăluit ce i-a spus lui Karius după finala UCL

Galezul Gareth Bale a rememorat momentele de după finala UEFA Champions League de la Kiev. Intrat de pe banca de rezerve, Bale a înscris două goluri în poarta lui Liverpool. Reuşita care a decis soarta finalei a venit după o greşeală imensă a portarului Karius, aflat la a doua gafă în meci.

Imediat după ultimul fluier al arbitrului, camerele TV au surprins dialogul dintre Bale şi goalkeeper-ul care a terminat meciul cu lacrimi în ochi. La patru luni după finala de la Kiev, mijlocaşul lui Real Madrid a dezvăluit ce i-a spus lui Karius pe teren.

“I-am spus doar ‘capul sus!’ Greşelile se întâmplă. Este ghinion să se întâmple într-o finală. Da, bănuiesc că nu a fost atât de rău pe cât a părut, dar cred că trebuia să apere!” – a explicat Bale într-un interviu pentru Daily Mail.

Galezul a avut şi un motiv de nemulţumire. Reuşita antologică din foarfecă nu a fost nici măcar luată în considerare pentru golul sezonului în UEFA Champions League. În acelaşi timp, o execuţie asemănătoare a lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Juventus a primit titlul de cel mai frumos gol al stagiunii.

“Nu-mi dau seama cum de nu a fost pe lista aceea! Vreau să ştiu ce specialişti fac parte din comisie, fiindcă trebuie demişi!” – a glumit Bale.

Finala de la Kiev a fost ultimul meci al lui Loris Karius pentru Liverpool. În actualul sezon, portarul german a fost împrumutat la Beşiktaş.

Spynews.ro