VIDEO | Franța – România 0-1, în semifinalele Fed Cup. Halep: “M-am simțit ca acasă”

Simona Halep (locul 2 WTA) a învins-o pe Kristina Mladenovic (locul 66 WTA), scor 6-3, 6-1, și a adus primul punct pentru România în confruntarea cu Franța, din semifinalele Fed Cup. La Rouen, spectatorii români au creat o atmosferă fantastică.

A fost o partidă care a durat o oră și 40 de minute, cu multe game-uri lungi. Simona a cedat o singură dată serviciul și a avut de două ori mai puține erori neforțate decât franțuzoaica.

Înaintea partidei, Kristina Mladenovic conducea cu 3-2 la întâlnirile directe.

A fost foarte dificil la începutul meciului, din cauza emoțiilor. A fost greu că a trebuit să debutez în această confruntare. Sunt foarte fericită de jocul meu în cel de-al doilea set, a fost mult mai bine. Este dificil să joci împotriva Kristinei, taie ritmul foarte bine. Inițial, nu mi-am găsit ritmul de joc, dar spre final a fost mult mai bine. Pot să spun că am dominat meciul.

Mă simt ca acasă (la Rouen). A venit multă lume și vreau să le mulțumesc. Atmosfera a fost fantastică. Vreau să le mulțumesc și francezilor, pentru că m-au primit foarte bine. Pentru mine a fost un moment incredibil când am pășit pe teren. Am parte de această primire călduroasă peste tot, vreau să le mulțumesc tuturor celor care îmi apreciază jocul“, a spus Simona Halep.