RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Francezii ameninţă: „Nu vom juca la egal!”

Selecţionerul reprezentativei U21 a Franţei ameninţă înaintea întâlnirii cu România de luni seară. Albaştrii vor juca la victorie, chiar dacă o remiză ar califica ambele echipe în semifinalele EURO 2019.

Franţa a câştigat ambele meciuri disputate până acum în Grupa C, 2-1 cu Anglia şi 1-0 cu Croaţia. Jocul francezilor a scârţâit însă în ultima partidă, iar oamenii lui Sylvain Ripoll vor să schimbe impresia la meciul cu România.

“Nu am jucat cum ne-am droit în primele două meciuri. Am suferit mult în partida cu Croația, trebuie să ne recuperăm și să fim în cea mai bună formă. Nu ne mulțumim cu egal în fața României, noi trebuie să câștigăm grupa! Nimic nu e sigur în fotbal, iar dacă jucăm la egal și primim gol în ultimele minute, riscăm să fim eliminați. Ar fi o greșeală să jucăm la egal” – Lucas Tousart (mijlocaș Franța U21)

“Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare! Am văzut multe din meciurile lor, au avut cea mai bună apărare, acum au demonstrat că sunt și foarte ofensivi. Cea mai mare amenințare cred că e Ianis Hagi, jucător cu multă calitate care lovește mingea bine cu ambele picioare. Vor fi mulți români în tribune, când mă uitam la meciurile lor de aici vedeam mult galben și nu era de la soare. Vor fi o prezență benefică, ne dorim să jucăm cu un stadion plin” – Sylvain Ripoll (selecționer Franța U21)

Franţa – România se va juca luni seară, de la ora 22:00, la Cesena.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare