VIDEO – FOTO | Ronaldo va purta numărul 7 la Juventus Torino! Gest SUPERB făcut de un jucător columbian

E oficial! Cristiano Ronaldo, 33 de ani, va purta la Juventus Torino, tricoul cu numărul 7. Gest superb făcut de un jucător columbian în favoarea starului portughez.

În urmă cu aproape o săptămână, Juventus Torino a postat din greșeală un filmuleț, pe contul său oficial de pe rețeaua de socializare chineză Weibo.

În video-ul devenit viral pe internet sunt enumerați jucători emblematici care au purtat numărul 7 la Juve, prezentarea oprindu-se la Cuadrado, 30 de ani, cel care a evoluat până în prezent cu numărul 7 pe tricou.

Odată cu oficializarea transferului, Cuadrado a promis că dacă va fi nevoie îi va ceda acest număr lui Cristiano Ronaldo. Iar, columbianul s-a ținut de promisiune!

”Este mai bine să oferi decât să primeşti. Succes în noua aventură”, a scris Cuadrado pe pagina sa de Twitter. Mesajul este însoțit de o fotografie în care mijlocașul columbian pare să-i înmâneze lui Ronaldo, tricoul cu numărul 7 gata personalizat cu numele său.

Cristiano Ronado a semnat un contract pe 4 ani cu Juventus Torino, campioana Italiei, care a plătit 112 milioane euro madrilenilor pentru acest transfer.