În urmă cu o lună, Realitatea.net a solicitat şi a primit acceptul Clubului Sportiv al Armatei de a filma pe stadionul Steaua, pentru a le arăta cititorilor cum arată arena care va fi demolată la 44 de ani de la construcţie. A fost pentru prima dată când o instituție media a avut acces să filmeze pe legendarul stadion din Bulevardul Ghencea, la trei ani distanţă de la ultimul joc oficial disputat aici (vezi video mai jos!). Surpriza este că, potrivit dezvăluirilor făcute de oficialii FCSB pentru www.realitatea.net, nocturna şi tabela stadionului Steaua, bunuri care aparţin lui Gigi Becali, nu vor mai fi demontate şi luate de patronul FCSB, aşa cum se ştia până acum, ci vor fi demolate chiar de către FCSB

„Fotografierea şi filmarea fără acord în interiorul unei unități militare sunt strict interzise. Stadionul Steaua este obiectiv militar şi nu este permis accesul”. Acesta este avertismentul pe care cei de la „Armată” îl dau celor care doresc să intre în stadionul Steaua, înainte să fie demolat pentru a fi construită o nouă arenă în vederea Campionatului European din 2020. Site-ul Realitatea a întreprins, însă, toate demersurile legale şi le oferă cititorilor imagini filmate pe arena din Bulevardul Ghencea, cu doar câteva luni înainte de demolare.

Cum arată legendarul stadion Steaua înaintea demolării? Urmăriţi secvenţele video de mai jos, filmate de jurnalistul Cristian Otopeanu!

Stadionul Steaua este închis de trei ani

Stadionul Steaua este închis de exact trei ani. Pe 22 martie 2015 s-a disputat ultimul joc oficial pe acest stadion, FCSB / Steaua – Viitorul 4-1. Din acel moment, echipa lui Gigi Becali a disputat meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională.

Părăsit complet şi în stare de degradare, legendarul stadion Steaua îşi trăieşte ultimele luni înaintea demolării. Potrivit declaraţiilor date de către Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru realitatea.net, operațiunea va avea loc imediat „după ce se va finaliza procedura de licitaţie privind demolarea”, cel mai probabil la jumătatea lunii iunie.

Stadionul Steaua, inainte de a fi demolat. Foto: Cristian Otopeanu

EXCLUSIV / Anunţ surpriză al FCSB pentru realitatea.net: „Noi vom demola nocturna şi tabela de la stadionul Steaua”

Surpriza cea mai mare privind demolarea stadionului Steaua a venit astăzi, 15 martie. Contactaţi de www.realitatea.net, oficialii FCSB au dezvăluit că „noi ne vom ocupa de demolarea nocturnei şi a tabelei”. Asta deşi toată lumea ştia că bunurile care aparţin FCSB vor fi demontate şi luate de Gigi Becali, patronul echipei.