Naționala de tineret a României a debutat cu o înfrângere în preliminariile Campionatului European din 2021. În Danemarca, Florinel Coman a reușit un gol superb, cu un șut de la distanță, dar a ratat un penalty în minutul 90+3. Narcis Răducan consideră că jucătorul de la FCSB trebuia convocat la naționala de seniori.

La Aalborg, gazdele au condus cu 2-0, după ‘dubla’ lui Skov Olsen (3′, 55′).

Totul părea pierdut pentru România, dar în minutul 80 Florinel Coman a șutat în forță de la 20 de metri, iar portarul a fost păcălit.

În minutul 90+2, George Ganea a obținut un penalty. Florinel Coman a șutat plasat, dar portarul a avut o intervenție incredibilă, iar Danemarca a câștigat cu 2-1.

Pentru ‘tricolorii’ U21 urmează două meciuri pe teren propriu, cu Ucraina la Ploiești, pe 10 octombrie, și cu Irlanda de Nord la Voluntari, pe 14 octombrie.

Sunt bucuros și puțin trist pentru Coman. Sunt un pic trist pentru el că a ratat. Pentru moralul lui era important să marcheze. Forma lui bună am văzut-o și la antrenamente. Efectiv, pare dintr-o altă categorie de vârstă.

E faptul consumat (n.a. – că nu a fost convocat la naționala de seniori), bine că a reușit să își demonstreze valoarea aici. Sper să treacă rapid peste această dezamăgire și să își continue ascensiunea. El a mai jucat vârf„, a spus Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, la DigiSport.