Florin Andone a adus victoria pentru Brighton în meciul cu Huddersfield, deși a început pe banca de rezerve. Atacantul român este unul dintre preferații fanilor, care i-au compus un cântec special.

Andone a înscris singurul gol al partidei Brighton – Huddersfield, scor 1-0, în etapa a 29-a din Premier League. În minutul 79, Andone a reluat cu capul centrarea lui Anthony Knockaert.

Florin Andone (25 de ani) a revenit pe teren după ce și-a ispășit suspendarea de trei etape. Nu mai jucase pentru Brighton din 6 februarie, când a înscris contra lui West Brom în Cupa Angliei.

Internaționalul român a reușit 5 goluri în 20 apariții pentru Brighton în acest sezon.

Simt că a fost o victorie importantă. A fost o oarecare nervozitate și frustrare, am așteptat să se deschidă jocul. Știam că vom avea șansa noastră, iar Andone a fost decisiv. Când introduci un jucător de pe banca de rezerve, te aștepți să aibă un impact. Din primul până în ultimul moment pe teren, am simțit că a avut un impact, a reușit să creeze probleme în apărarea adversă. Florin a schimbat jocul, fără îndoială„, a spus antrenorul lui Brighton, Chris Hughton.