VIDEO | Florentin Matei e sigur: “Nu am nicio revanșă de luat! Eram un copil atunci”. Mesaj pentru Teja

Florentin Matei e încântat de revenirea la FCSB și e sigur că va juca la cea mai bună echipă din Liga 1, asta deși CFR are un avans de 6 puncte în fruntea clasamentului.

Ajuns la 25 de ani, Matei e gata să joace pe orice post ofenisv la FCSB.

“Sunt fericit că m-am întors acasă după opt ani, ştiu ce înseamnă Steaua, am crescut aici şi sper să mă integrez cât mai repede şi să facem lucruri frumoase împreună. E o provocare foarte mare, sunt la cea mai bună echipă din România, presiune va fi tot timpul pentru că se doreşte tot timpul câştigarea campionatului şi încerc să dau tot ceea ce am mai bun pentru a ajuta.

Am crescut în curtea Stelei, am plecat când eram foarte tânăr şi nu am apucat să demonstrez prea multe, am revenit acum, la 25 de ani, cred că este vârsta perfectă, mă simt destul de matur şi pregătit să demonstrez la această echipă.

Nu am nicio revanşă de luat, eram un copil pe vremea aceea, consider că nu eram pregătit la 17 ani să joc în echipa Stelei, ţineţi minte ce echipă era atunci, şi pentru mine a fost un pas înainte că am plecat la vremea aceea şi am reuşit să mă maturizez în străinătate. Voi juca unde are antrenorul nevoie de mine. Eu pot juca pe mai multe posturi de la mijloc în sus, acolo unde va fi nevoie de mine voi da ce am ma bun”, a spus Matei.

Conferinta de presa Mihai Teja si Florentin Matei

Publicată de FCSB pe Miercuri, 9 ianuarie 2019