Patru echipe de handbal se vor afla în acest final de săptămână la Bistrița, oraș care găzduiește Final Four-ul Cupei României la handbal feminin. Organizatorii au anunțat că meciurile se vor juca cu casa închisă, toate biletele fiind vândute.

Turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin se va desfășura în Sala Polivalentă din Bistrița, în zilele de 20 și 21 aprilie, scrie realitateadebistrita.net.

Cele patru echipe calificate sunt CSM București, HC Zalău, CS Măgura Cisnădie, SCM Râmnicu Vâlcea.

Cu prilejul acestui eveniment, vineri, la Bistrița a fost organizată o conferință de presă la care au participat preşedintele Consiliului Județean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal, Steluţa Luca, Gabriela Szabo – preşedintele CSM Bucureşti, Andrei Luca – managerul CSM Bucureşti, Gheorghe Tadici – antrenorul principal al HC Zalău și Marian Joiţa – directorul sportiv al SCM Râmnicu Vâlcea.

”Mai este o singură zi până când județul nostru va găzdui turneul de handbal feminin Final Four al Cupei României „Fan Courier”! Un turneu care se va juca cu casa închisă și sper eu, cu faze de neuitat! Împreună cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Federația Română de Handbal am reușit să aducem acest eveniment important la Bistrița pentru a promova sportul și în special handbalul! Mă bucur că această competiție are loc acasă la noi și le spun un bun venit reprezentanților echipelor care s-au calificat în Final Four: CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie și HC Zalău, precum și pe reprezentanții Federației”, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Pregătiți pentru Cupa României FAN Courieri?!#CupaRomaniei #FANCourier #HandbalFeminin #HandbalulSportNational

Publicată de FRH – Federația Română de Handbal pe Vineri, 19 aprilie 2019

Sâmbătă, 20 aprilie, în semifinale se vor disputa meciurile: Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea (ora 15.00) și CSM București – HC Zalău (ora 17.30).