VIDEO | Final dramatic! United ratează podiumul în al șaselea minut de prelungire al meciului cu Southampton

Cea mai în formă echipă din Premier League nu a putut profita de pașii greșiți ai rivalelor la un loc de Champions League, Chelsea și Leicester. 

Diavolii au ratat victoria în meciul cu sfinții, lipsiți de griji în acest final de sezon. Trupa lui Solskjaer a reușit să întoarcă scorul în prima repriză după ce oaspeții au înscris primii pe Old Trafford. Rashford și Martial au marcat, însă nu a fost suficient pentru cele trei puncte. United a primit o lovitură cruntă în al șaselea minut de prelungire al jocului care a încheiat etapa a 35-a din Premier League.

Vârful lui Southampton, Michael Obafemi, a făcut 2-2 în urma unui corner și Manchester a rămas în afara locurile ce duc în sezonul viitor al Ligii Campionilor. A fost a doua vestea proastă a zilei pentru fosta campioană a Europei după ce TAS a admis apelul rivalei City de a putea juca în stagiunea viitoare a celei ami tari competiții de pe continent.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertisment pentru olteni înaintea finalei campionatului: “CFR-ul este o echipă greu de bătut în deplasare”